Gerard Joling heeft de Oranje Kroon

|  

Gerard Joling - ‘Ga je met me mee’

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 13 maart is dat ‘Ga je met me mee’, de nieuwe single van Gerard Joling. Het nummer is afkomstig van een EP waarop de populaire zanger en tv-presentator er als vanouds een feestje van maakt. Weinig mensen hebben het talent om in de eerste zinnen al een sfeer neer te zetten waarbij iedereen zich op zijn gemak voelt. Het vrolijke liedje is duidelijk gericht op de kroeg, met als centrale boodschap dat je er best gevolg aan mag geven als je eenmaal vaststelt dat je elkaar wel ziet zitten. De bijbehorende videoclip, die werd opgenomen in een bruin café bij Gerard Joling om de hoek in Aalsmeer, is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje. ‘Ga je met me mee’ is deze week tevens te horen als Hollandse Nieuwe bij RADIONL.