Supportersactie: Toppers aan de Lek in Wijk bij Duurstede

|  

Toppers aan de Lek 2023

Wil jij deze zomer naar een lekker festival met Nederlandstalige toppers? Dan mag je dit niet missen! Op zaterdag 1 juli is er een nieuwe editie van ‘Toppers aan de Lek’, deze keer aan de Stadshaven in Wijk bij Duurstede. Van 13.00 tot 23.00 uur kun je genieten van optredens van tal van topartiesten, zoals Frans Duijts, Wolter Kroes, Wesly Bronkhorst, Mental Theo, Mike Peterson, Tjabo, Wesley Meurs & Laura Fisher, Marco Kraats, Lorenzo Nieuwenhuijsen, Antonio Holsken, Jos van Schaaik, Marcel Leemkuil, Frits Bruin, Michelle Tel, Richelle Streekstra, Benjamin Gouweleeuw, DJ Silence, Mike Oskam, Frank Rijken van Olst, Marco Schuitemaker en Theo Mezz. Daar moet je bij zijn! Heerlijk in de zon genieten van hapjes en drankjes met daarbij live muziek van Nederlandse toppers. Klik hier om nu tickets te bestellen

Geregistreerde TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor Toppers aan de Lek door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl o.v.v. het supportersnummer.

Nog geen TV Oranje Supporter? Meld je dan aan en word voor slechts 15 euro per jaar officieel Supporter van TV Oranje! Lees meer...