TV Oranje en KPN bereiken voorlopig akkoord over doorgifte

|  

Na een stevige onderhandeling hebben KPN en TV Oranje alsnog overeenstemming bereikt over de doorgifte tot 1 juli 2024. Eerder deze maand leek het erop dat TV Oranje per 1 juli a.s. uit het pluspakket van KPN zou verdwijnen. Doordat beide partijen bereid bleken om wat water bij de wijn te doen, kunnen bij KPN ruim twee miljoen potentiële kijkers voorlopig ongestoord TV Oranje blijven ontvangen.

“Deze overeenkomst is mooi voor de ettelijke supporters van TV Oranje die klant zijn van KPN en voor de duizenden verontruste Nederlandse artiesten die dag en nacht bij TV Oranje te zien zijn”, aldus TV Oranje-directeur Gerard Ardesch. Of en hoe KPN en TV Oranje na 1 juli 2024 met elkaar verder gaan zal het komende jaar onderwerp van gesprek zijn tussen beide partijen.