Gebroeders Ko hebben de Oranje Kroon

|  

Gebroeders Ko - ‘Chillen op Curaçao’

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 29 mei is dat ‘Chillen op Curaçao’, de nieuwe single van Gebroeders Ko. Het is natuurlijk dé tijd van het jaar om je zomernummer uit te brengen en het succesvolle duo uit Geertruidenberg koos ervoor om zich daarbij te laten inspireren door het tropische deel van ons koninkrijk. We kennen Ton en Gerard Koopmans van onvervalste feestkrakers maar dit liedje klinkt voor hun doen behoorlijk mellow, met een lekker swingende Caribische beat. Perfect voor een zomerdag dus, met een scheutje Blue Curaçao in je cocktail. De bijbehorende clip, die natuurlijk werd opgenomen op dit zonovergoten eiland, is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje. ‘Chillen op Curaçao’ is deze week tevens te horen als Hollandse Nieuwe bij RADIONL.