Supportersactie: het Ammerse Piratenfeest 2023

|  

De Ammerse Piraten 2023

In het weekend van 29 en 30 september is het tijd voor alweer de 16de editie van De Ammerse Piraten. In de feesttent aan de Wilgenweg in Groot-Ammers (Zuid-Holland) krijgen de bezoekers van dit befaamde evenement een programma voorgeschoteld dat zijn gelijke niet kent! Op vrijdag 29 september wordt het spits afgebeten met onvervalste boerenrock van Mooi Wark, Boer Bennie en Niks aan de Zeis. Op zaterdag 30 september presenteert de enige echte Willie Oosterhuis vervolgens een avond vol topartiesten, onder wie Marco de Hollander, Gerard Joling, Frans Duijts, Rutger van Barneveld, René Karst, Django Wagner, René Schuurmans, Pierre van Dam, Stef Ekkel, Gino Graus, Henk Wijngaard en Raymon Hermans. En net als vorig jaar volgt een week later (6 en 7 oktober) nog een feestweekend in Duitse en Tiroler stijl, met optredens van Après Skihut, Lawineboys, Blech Bizar, Die Limburger Buben & Freunde, Der Falsche Heino, Die Alphorn Zauberer, Die Supertolle en Otto Lagerfett. Tickets zijn nu te bestellen via deammersepiraten.nl.

Officieel geregistreerde TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor het Ammerse Piratenfeest op zaterdag 30 september. Dat kan door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl o.v.v. het supportersnummer.

Nog geen TV Oranje Supporter? Meld je dan aan en word voor slechts 15 euro per jaar officieel Supporter van TV Oranje! Lees meer...