Helemaal Hollands heeft de Oranje Kroon

|  

Helemaal Hollands - ‘Vlieg nooit te hoog’

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 18 september is dat ‘Vlieg nooit te hoog’, de nieuwe single van Helemaal Hollands. Het Rotterdamse duo staat bekend om hun bewerkingen en heeft opnieuw een duik gedaan in het Nederlandse hitarchief. Deze keer viel de keus op de gelijknamige hit uit 1981 van Bonnie St. Claire (die het op haar beurt weer leende van de Duitse zangeres Nicole). In samenwerking met producer Manfred Jongenelis hebben Carlo en Leo de compositie van een stevige nieuwe beat voorzien. Met als resultaat een Nederlandstalig nummer dat het naar onze verwachting uitstekend zal doen bij zowel de jonge als de wat oudere fans van muziek van eigen bodem! De bijbehorende clip, waarin het verhaal van het liedje wordt nagespeeld, is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje. ‘Vlieg nooit te hoog’ is deze week tevens te horen als Hollandse Nieuwe bij RADIONL.