Nieuwe TV Oranje Supporters extra lang gratis lid

|  

Vind jij ook dat muziek van eigen bodem een vaste plek moet hebben op de Nederlandse televisie? Word dan voor slechts 15 euro per jaar officieel Supporter van TV Oranje! Dan ontvang je tevens een eigen supporterspas en de originele TV Oranje sjaal. TV Oranje Supporters maken ook geregeld kans op vrijkaarten voor concerten en evenementen met Nederlandse muziek. Iedere geregistreerde supporter heeft recht op 1 gratis entreebewijs per evenement, zolang de voorraad strekt. Bekijk de huidige acties

Nieuwe Supporters extra lang gratis lid!

Let op: het is op dit moment extra voordelig om TV Oranje Supporter te worden. Want als je je nu aanmeldt en betaalt, ben je lid tot 1 januari 2025! Voor het zelfde geld ben je dus maanden langer lid en kun je gebruikmaken van alle voordelen! Dus ben jij nog geen Supporter? Meld je dan vandaag nog aan door het aanmeldingsformulier in te vullen!