Erik van Klinken heeft de Oranje Kroon

|  

Erik van Klinken - ‘Meer dan een 10’

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 12 februari is dat ‘Meer dan een 10’, de nieuwe single van Erik van Klinken. De zanger uit Emmen richt zich met dit liedje op vrouwen die zich onzeker voelen over hun uiterlijk. Op een vrolijke en opbeurende manier moedigt hij ze aan om hun unieke schoonheid te omarmen en te waarderen. Volgens Erik zijn ze allemaal prachtig, ongeacht hun figuur. Producer Frank Verkooyen maakte van het geheel een prettige meezinger, die een positief tegengeluid geeft aan de vaak gevoelde druk van het ‘schoonheidsideaal’. De bijbehorende clip, die heel toepasselijk werd opgenomen in een modezaak, is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje. ‘Meer dan een 10’ is deze week tevens te horen als Hollandse Nieuwe bij RADIONL.