Jeroen van Zelst heeft de Oranje Kroon

|  

Jeroen van Zelst - ‘Jouw liefste wens’

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 19 februari is dat ‘Jouw liefste wens’, de nieuwe single van Jeroen van Zelst. Deze feestzanger uit het Brabantse plaatsje Loon op Zand staat al jaren bekend om zijn energieke optredens. Nu komt hij met zijn eigen versie van deze grote hit van de legendarische band De Paladijns. Het origineel werd uitgebracht in 1982 en groeide uit tot een klassieker, met name onder fans van piratenmuziek. De Paladijns kwamen vorig jaar weer tijdelijk bij elkaar en nemen op 23 maart definitief afscheid van hun publiek tijdens het tentfeest van Tukker FM in Nieuwleusen. Dit nummer komt dus op het juiste moment! De bijbehorende clip, die volgens Jeroen werd opgenomen in ‘het allerleukste café van Nederland’, is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje. ‘Jouw liefste wens’ is deze week tevens te horen als Hollandse Nieuwe bij RADIONL.