Wolter Kroes heeft de Oranje Kroon

|  

Wolter Kroes - ‘Alles wat ik wil’

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 1 april is dat ‘Alles wat ik wil’, de nieuwe single van Wolter Kroes. De beroemde Zaankanter zit in 2024 maar liefst 35 jaar in het vak, een jubileum dat feestelijk wordt afgetrapt met dit swingende nummer. Het heeft een spetterende big band-sound, die uitstekend past bij zijn positieve uitstraling. “Ik vind het zo’n heerlijke plaat, het is vrolijk, groots en meeslepend. Echt weer even helemaal iets anders, maar toch past het helemaal bij me”, aldus Wolter. Het belooft een mooi jaar voor hem te worden, want in april verschijnt het eerste deel van zijn nieuwe album ‘Eindeloos’. Maar ook kondigde hij onlangs zijn eigen show aan in Het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam! De videoclip van ‘Alles wat ik wil’ is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje. Het nummer is deze week tevens te horen als Hollandse Nieuwe bij RADIONL.