SUITZ heeft de Oranje Kroon

|  

SUITZ - 'Zoals jij'

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 13 mei is dat 'Zoals jij', de nieuwe single van SUITZ. Dit akoestische feestduo, dat bestaat uit de muzikale vrienden Daan en Nicky, bestaat in 2024 alweer tien jaar. Dat wordt gevierd met dit mooie en subtiel uitgevoerde liefdesliedje, dat gaat over het vinden van de liefde van je leven maar ook over volwassen worden en de verantwoordelijkheden die dat met zich meebrengt. Voor deze speciale jubileumsong hebben ze samengewerkt met enkele topmuzikanten, onder wie drummer Norman Bonink van BLØF. De bijbehorende clip, die ze naar eigen zeggen binnen 24 uur hebben bedacht én gemaakt, is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje. 'Zoals jij' is deze week tevens te horen als Hollandse Nieuwe bij RADIONL.