Frank Verkooyen heeft de Oranje Kroon

|  

Frank Verkooyen - 'Vergeef me'

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 10 juni is dat ‘Vergeef me', de nieuwe single van Frank Verkooyen. Deze ervaren zanger uit Breda, die ook als producer al jaren succesvol is, laat met dit dansbare liedje horen dat hij op muzikaal gebied van alle markten thuis is. Het gaat om een bewerking van de Schlager ‘Ich wünsch dir die Hölle auf Erden’ van Christian Franke, die in de Nederlandse hertaling is voorzien van flamencogitaren en scheurende saxofoons. Frank is over het eindresultaat dan ook zeer tevreden: “Het is, naast een perfecte radioplaat, een enorm aanstekelijke meezinger geworden voor op het podium.” De bijbehorende clip is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje. ‘Vergeef me' is deze week tevens te horen als Hollandse Nieuwe bij RADIONL.