Prijsvraag: win twee VIP-strippenkaarten voor de Mega Kermis Uden!

|  

Mega Kermis Uden 2024

Van vrijdag 19 t/m zondag 28 juli staat het Brabantse Uden weer helemaal in het teken van de befaamde Mega Kermis! Op de pleinen in het centrum kun je genieten van een groot aantal sensationele attracties, een kinderkermis en natuurlijk heerlijke kermislekkernijen. Naast de inmiddels bekende toppers als Booster Maxxx en de Base Jumper zullen de Sound Machine en Hurricane dit jaar tot de attracties behoren. Deze zijn nog niet eerder in Uden te zien geweest en zijn echte publiektrekkers. Een primeur voor Nederland is het SpukSchloss, waar het voor iedereen ouderwets griezelen wordt. Op het Mondriaanplein staat de Move It, een ruimteobject dat op alle mogelijke manieren loopings maakt, en op de Markt staat de sensationele Fly Zone waarbij je 60 meter de lucht in wordt geschoten. Verder kun je natuurlijk lekker smullen van churro’s, curryworsten, oliebollen en suikerspinnen! Alle informatie vind je op kermisuden.nl.

TV Oranje organiseert een prijsvraag waarbij 5 x 2 VIP-strippenkaarten zijn te winnen voor de Mega Kermis Uden. Een strippenkaart geeft je toegang tot maar liefst 21 attracties, plus een frietje, een oliebol, een ijsje en een suikerspin! Om mee te doen moet je antwoord geven op de volgende meerkeuzevraag:

Hoe heet de nieuwe thema-avond op de Kermis Uden?

A. Voel je Vrijdag
B. Wilde Woensdag
C. Blauwe Maandag

Stuur je antwoord naar het mailadres prijsvraag@tvoranje.nl, onder vermelding van je naam en volledig postadres. Er kan worden ingezonden tot en met zondag 14 juli. De vijf winnaars worden maandag 15 juli bekendgemaakt op deze website en op de facebookpagina van TV Oranje. Zij krijgen persoonlijk bericht via email en ontvangen hun twee strippenkaarten z.s.m. per post.