Supportersactie: Oosterhout LIVE Indoor

Oosterhout LIVE Indoor

Oosterhout LIVE bestaat 15 jaar en dat wordt gevierd met een extra indoor-editie! Het gezelligste meezingfestival van West-Brabant keert begin december terug met twee spetterende dagen in een verwarmde feesttent in het vertrouwde Lukwelpark in Oosterhout. Op vrijdag 6 december is er om te beginnen van 18.30 tot 00.00 uur een feestelijk Kerstbal, met optredens van Paul Elstak, Yves Berendse, Joel Borelli, Django Wagner, Sieneke, Joeri Plaizier en Matthijs Koning. Op zaterdag 7 december is het van 14.30 tot 00.00 uur ‘Feest in de Tent’, met topartiesten als John West, Frank van Etten, Ferry de Lits, René Schuurmans, Outsiders, CV de Wèggooiers, Het Feest Team, Robert van Hemert, Kafke, Jeffrey Heesen, Quido van de Graaf, Vinzzent, Joeri Plaizier, Nelis Leeman, Robert Pater, Danny Nicolay en Moreno van Rijthoven. Ontmoet oude bekenden, zing en lach met je vrienden en vergeet al je zorgen. Op zaterdag is Oosterhout LIVE Indoor voor het eerst voor alle leeftijden, zodat jong en oud kunnen genieten van de gezelligste tijd van het jaar!

Tickets zijn te bestellen via oosterhoutlive.nl. Een kaartje voor vrijdag kost € 23,50, voor de zaterdag is dat € 24,50. Een combiticket voor vrijdag en zaterdag kost € 39,95. Voor een kind (onder de 15 jaar) kost een ticket op zaterdag € 15,00, er zijn ook verschillende combitickets voor kinderen plus een begeleider. Alle vermelde prijzen zijn exclusief boekingskosten.

Officieel geregistreerde TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor Oosterhout LIVE Indoor, zowel voor de vrijdag als voor de zaterdag. Dat kan door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl o.v.v. het supportersnummer.

Nog geen TV Oranje Supporter? Meld je dan aan en word voor slechts 15 euro per jaar officieel Supporter van TV Oranje! Lees meer...