De Bevers Vieren Kerst in Ahoy - daar moet je bij zijn!

De Bevers Vieren Kerst in Ahoy

Fans van De Bevers opgelet: na het grote succes van De Bevers Live in Ahoy keren John en Kees in december terug naar Rotterdam voor twee magische kerstshows! Op zaterdag 14 en zondag 15 december 2024 brengt het illustere tweetal Ahoy geheel in kerstsfeer met betoverende muziek en onvergetelijke momenten.

Tijdens dit kerstspektakel komen natuurlijk alle feesthits voorbij. Het wordt een mix van kerstklassiekers, het levenslied en duetten met bijzondere gastartiesten die samen met John en Kees deze avond tot een groot feest gaan maken. Maar er is meer dan alleen muziek! De humor en charme van de artiesten zorgen voor onverwachte momenten die de avond nog mooier maken. Samen met Hélène Hendriks, Patty Brard, Anita Meyer, Jacques Herb, Martien Meiland en Johan Derksen brengen John en Kees een geweldig kerstfeest op de planken. Mis deze betoverende avonden niet en vier Kerstmis in stijl met De Bevers! Tickets bestel je op ahoy.nl.

Officieel geregistreerde TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor De Bevers Vieren Kerst op zondag 15 december. Dat kan door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl o.v.v. het supportersnummer.

Nog geen TV Oranje Supporter? Meld je dan aan en word voor slechts 15 euro per jaar officieel Supporter van TV Oranje! Op dit moment ben je zelfs een paar maanden langer lid voor hetzelfde geld! Lees meer...