TV Oranje heeft de Verzoekparade aangepast

|  

Stem nu voor de TV Oranje Verzoekparade

De TV Oranje Verzoekparade, het dagelijkse programma waarvoor de kijkers clips kunnen aanvragen, is in een nieuw jasje gestoken. Niet alleen wat betreft de vormgeving, ook de inhoud is op een aantal punten aangepast.

De Verzoekparade wordt nog steeds samengesteld op basis van de meest aangevraagde clips van die dag, waarbij de clips met de meeste unieke stemmen te zien zijn. Nieuw is dat de clips in willekeurige volgorde worden uitgezonden. De volgorde van de lijst zegt dus niets meer over de populariteit of de hoeveelheid stemmen ten opzichte van de andere clips. TV Oranje heeft tot deze aanpassing besloten omdat de Verzoekparade soms onterecht als ‘wedstrijd’ werd gezien, terwijl het simpelweg de bedoeling is dat onze kijkers mogen meebeslissen wat er tussen 18.00 en 19.00 uur te zien is.

Daarnaast is er nog een andere aanpassing, namelijk dat van iedere artiest steeds maximaal één clip te zien is in de Verzoekparade. Het kwam voor dat vanuit bijvoorbeeld fanclubs werd opgeroepen om op meerdere clips van een favoriet te stemmen, waardoor die artiest gedurende de uitzending meerdere keren te zien was. TV Oranje wil echter zo veel mogelijk artiesten een kans geven om een plekje te veroveren in de Verzoekparade. Met deze aanpassingen hoopt TV Oranje nog meer kijkers en artiesten een plezier te doen.

De samenstelling van onze eindejaarslijst TV Oranje Top 1000 blijft ongewijzigd. Eind december zullen we zoals elk jaar de 1000 meest aangevraagde clips tonen op basis van unieke stemmen. Daarvoor is dagelijks stemmen niet nodig: het gaat immers om unieke stemmen. Je kunt voor de Verzoekparade stemmen via Facebook, Google/Gmail of Apple ID. Lees meer over hoe de Verzoekparade werkt

 

Image by 4freephotos.com